Tijdens alle activiteiten kunt u interessante mensen ontmoeten waarmee u wellicht zakelijke of andere interesses deelt. Naast het uitbreiden van uw netwerk heeft u de mogelijkheid om bestaande relaties te verstevigen. Het doen van zaken of het bereiken van doelen is tenslotte het streven van de HEEREN van SMINIA.

De netwerkactiviteiten in het stijlvolle Van Sminia Huys staan bekend om goed eten en drinken en het uitnodigen van zeer goede (bekende) spreker(s). Elke spreker houdt een speech van maximaal vijftien minuten waarna hij/zij zich onder de HEEREN van SMINIA mengt. De HEEREN kunnen daarna een individueel gesprek aangaan met deze gastspreker.

Eenmaal per jaar wordt er een exclusieve feestavond georganiseerd met (inter)nationale topartiesten. 

ACTIVITEITEN BUITEN HET VAN SMINIA HUYS

Naast netwerkactiviteiten worden buiten de sociëteitsruimte ook topevenementen voor de HEEREN van SMINIA georganiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld sportevenementen zijn als Ascot Day, Skûtsjesilen, golf, voetbal of Formule 1. Andere activiteiten die nog op ons lijstje staan zijn onder andere exclusieve beurzen als Mipim, LXRY Fair of Tefaf. Wij staan er ook voor open om clinics of een autorace te organiseren. In de zomer is het goed toeven in het hoge noorden en kunnen we Friesland verkennen door middel van een prachtige sloepentocht. Een Beerenburg-, whisky- of wijnproeverij is een leuke toevoeging aan dit evenement. Voor de winterperiode kan het inspirerend zijn om een bezoek te brengen aan succesvolle bedrijven als Lengers Yachts, Gassan Diamonds of Louis Vuitton.

Van tijd tot tijd organiseert de HEEREN van SMINIA een benefietgala waarvan we de opbrengst aan een goed doel schenken. In 2014 werd een opbrengst van €53.540 geschonken aan de Philanthropy Connections.  

INTRODUCÉS

Per evenement kunt u in overleg personen introduceren. In alle gevallen graag voorafgaand overleggen met het secretariaat van de sociëteit.

AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN

U zult van alle geplande activiteiten per e-mail op de hoogte gehouden worden. Op het ledengedeelte van de website van de HEEREN van SMINIA kunt u zich aanmelden voor de activiteiten.